ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

19:00 – 20:00 – Σοφία Παππά – “Ευ ζην” με σοφία

“ευ ζην” με σοφία
Μία εκπομπή που σκοπό έχει να σας ταξιδέψει Στην γεύση, στην τέχνη, στην φύση, στην παράδοση…με μουσικές από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.
Γιατί το ευ ζην είναι η τέχνη τού να ζεις…με σοφία, ευτυχία, χαρά, ενσυναίσθηση, Αγάπη.. Να ζήσεις το σήμερα, όσο πιο όμορφα μπορείς, για να δημιουργήσεις ένα υπέροχο αύριο!!!
Αν σάς αρέσει συντονιστείτε μαζί μου κάθε Παρασκευη 6-8 εδώ στο alimos web radio… Στο προφίλ μου με λατινικά sophia papa.. καθώς και στο chat Του σταθμού όπως επίσης και στο site του αλιμος web radio.

Spot Εκπομπής
IMG_20200923_232509

21:00 – 22:00 – Κώστας Κυριάκος – «Η ζούγκλα των πόλεων»

Μία μουσική εξερεύνηση στις γωνιές αυτού του κόσμου που μας πρόσφεραν αγαπημένα τραγούδια από την δεκαετία του ’50 μέχρι και σήμερα.

Μεγάλες καλλιτεχνικές προσωπικότητες που έγραψαν ιστορία αλλά και γκρουπάκια του ενός τραγουδιού που εξαφανίστηκαν αμέσως, αλλά η ηχογράφησή τους ακόμη ταξιδεύει.

Παίρνουμε αφορμή από το πλαίσιο της κάθε εποχής (κοινωνικό και πολιτιστικό) και σχολιάζουμε τα μικροπράγματα που μας συνδέουν με το σήμερα.

Ελάτε μαζί να ψάξουμε, να ανακαλύψουμε και να παρασυρθούμε.

Ίσως τότε, να αναθεωρήσουμε για λίγο τις συνθήκες που δημιουργούν την “πραγματικότητα”.

“Η ζούγκλα των πόλεων”, κάθε Παρασκευή βράδυ στις 9μμ από το Alimos Web Radio.

Ιχνηλατεί, παρουσιάζει και συχνά αναρωτιέται ο Κώστας Κυριάκος.

Spot Εκπομπής
Λευτέρης Κουρμουλάκης The Metal Path

22:00 – 24:00 – Λευτέρης Κουρμουλάκης – «The Metal Path»

Κάθε Παρασκευή στις 10 το βράδυ, δημιουργούμε τη δική μας, μεγάλη metal παρέα στο Alimos Web Radio. Ελάτε να βαδίσουμε μαζί στο μονοπάτι της Metal μουσικής ακούγοντας νέα αλλά και θρυλικά κομμάτια από όλο το φάσμα του αγαπημένου μας μουσικού είδους. Καλεσμένοι, θεματικές εκπομπές αλλά και ξεχωριστά αφιερώματα κάνουν τα «Metal» βράδια της Παρασκευής ακόμα πιο ξεχωριστά. Συντονιστείτε για να κάνουμε την παρέα μας ακόμα μεγαλύτερη. Δεν θα είναι δύσκολο καθώς…

«Κάθε χώρα και κάθε άνθρωπος έχει το δικό του χαρακτήρα. Είναι όμως απίστευτο πως οι οπαδοί της metal μουσικής έχουν τόσα πολλά κοινά»… Glenn Tipton – Judas Priest

Spot Εκπομπής